Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Sådan beregner du afgift
Sådan beregner du afgift
Sådan beregner du afgift

Sådan beregner du afgift

Er import af motorcykel en god eller dårlig forretning ?

 
Skal man hente drømmemotorcyklen i udlandet, eller vente til den dukker op inden for landets grænser. Et spørgsmål vi hører oftere og oftere. Desværre findes ikke et svar der altid er passende, hvorfor importmuligheden hav være alt fra en god forretning til den regulære katastrofe.

Heldigvis kan godt forarbejde minimere katastrofemulighederne, samt klarlægge om importmuligheden er en god eller dårlig forretning.

På SKAT hjemmesiden findes alt du behøver at vide omkring afgift på brugte importmotorcykler. Der findes beregner, historik om tidligere fastsættelser osv.

Som tommelfingerreget skal afgiften beregnedes således. Ca. 55% af aktuel handelspris på tilsvarende køretøj i Danmark. En motorcykel der normalt handles til 100.000 kr. i Danmark, vil derfor koste 55.000 kr. i afgift hvis den importeres til landet.

Som opslagsværker til beregning af afgift benytter SKAT. Mcbasen.dk, 123mc.dk og FDM.dk/mc (Som også er 123mc.dk). Der benyttes gennemsnitsprisen på et køretøj til udregning af korrekt afgiftsberegning. En service 123mc.dk tilbyder gratis, hvorfor du, ligesom SKAT, også kan benytte denne information hvis du selv går med importtanker.

Læs alle informationer på SKAT hjemmesiden her:
Kommentarer
joy
joy 22/9 2017 kl. 11:14
du glemte at nævne skats niveaulisten som et vigtigt redskab når vi taler afgift beregning
jens0804
jens0804 29/3 2018 kl. 17:12
Ja den kan findes her:
skat.dk/getfile.aspx?id=135808
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke