Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Morten Agerbæk, direktør for Honda Motorcykler i Danmark, og Henrik Rydberg, Rydbergs MC, med det synlige bevis på det gode resultat i Aidt
Morten Agerbæk, direktør for Honda Motorcykler i Danmark, og Henrik Rydberg, Rydbergs MC, med det synlige bevis på det gode resultat i Aidt 

Rydbergs MC blev årets Hondaforhandler igen

Kunderne strømmer fortsat til Aidt, både når der skal købes nyt og når der skal købes brugt

 

For andet år i træk er Rydbergs MC i Aidt blevet hædret som den mest sælgende Hondaforhandler i Danmark.


En væsentlig del af de motorcykler fra Honda, der kom til importøren i Danmark, kørte deres første meter ud over kantstenen i Aidt, hvor Rydbergs MC, der i øvrigt fejrer 30 års jubilæum i år, i snart 10 år har været autoriseret Hondaforhandler.


- Vi er naturligvis stolte af, at det igen er os, der har solgt flest Honda, siger Mette Rydberg og Henrik Rydberg, indehavere af Rydbergs MC i Aidt.


Honda-hæderen var for Rydbergs MC kronen på værket i et år, hvor både salg og økonomi var mere end tilfredsstillende og placerede firmaet blandt de absolut førende i en branche, der ellers gennem snart flere år har været trængt.


- Vi har solgt mere end 20 procent af de Hondamotorcykler, der er solgt i Danmark i 2014, og vi er selvfølgelig oven ud tilfreds med, siger Henrik Rydberg.


Baggrunden for succesen og de flotte salgstal skal blandt andet findes i den gode service og kundekontakt, som forretningen er kendt for og som gør, at kundekartoteket dækker hele landet. Dertil kommer en meget bevidst indkøbspolitik.

- Vi køber ind, så vi kan sælge til vore kunder til den helt rigtige pris, forklarer Henrik Rydberg.

Tendensen fra sidste år er fortsat de første uger i 2015, hvor der på trods af, at vejret ikke er til kørsel på motorcykler, allerede er solgt flere nye Honda-motorcykler.

 

Henrik Rydberg og Mette Rydberg har i 30 år drevet Rydbergs MC. Både i 2013 og 2014 har Rydbergs MC været den bedst sælgende Hondaforhandler i Danmark.

Kommentarer
OleØ
OleØ 12/1 2015 kl. 10:06
Tillykke til Rydberg. Selv om jeg (endnu) aldrig har handlet med dem, så er jeg helt sikker på det er fortjent hæder.
Løvstad
Løvstad 14/1 2015 kl. 9:23
Jeg syntes bestemt de fortjener det :)
Hvilken anden forhandler kører flere hundrede km for at man (jeg) kan prøve 2 stk demo cykler , uden overhovedet at stille spørgsmål om jeg i det hele taget er interesseret i at købe !!??

Se dét er service :)
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke