Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Revolution i motorcykelsalg
Revolution i motorcykelsalg

Revolution i motorcykelsalg

Overvejer du salg af motorcykel bør du læse med her

 
Kun få er i tvivl om 123mc.dk er en markedsplads for motorcykler, og den mest besøgte handelplads for MC i Danmark. Men alt kan forbedres, også salgsmulighederne på 123mc.dk.

Et helt nyt setup med Facebook og Google øger nu salgs-mulighederne betragtelig på markedspladsen 123mc.dk.

Konceptet er simpelt. Alle motorcykel- annoncer oprettet på 123mc.dk som de såkaldte fremhævede annoncer, vises nu også på Facebook samt Google som det der kaldes re-targeting annoncer.

Re-targeting betyder i alt sin enkelthed at annoncerne forfølger brugerne på internettet, uanset hvor en bruger bevæger sig hen på det store internet.

Eksempel. Placerer du en Honda CBR600F til salg på 123mc.dk som fremhævet annonce, vil denne annonce finde danskere der har vist interesse på internettet for køb af en Honda CBR600F. Uanset på hvilke sider interessen er vist, og uanset hvilke sider der efterfølgende besøges af interessenten.

Nu kan potentielle købere af din maskine, hvis altså du vil sælge, blive præsenteret for din annonce når de Facebooker eller f.eks går en tur på den lokale elektroniske avis.

Du kender det selv. Har du kigget på et fjersyn på internettet, bliver du efterfølgende forfulgt af tilsvarende fjernsyn fra diverse udbydere. En sådan forfølger bliver din salgsannonce på 123mc.dk og i fremtiden, hvis du vælger fremhævet annonce.

Og nej. Det koster ikke ekstra, men er en del af pakken.
Kommentarer
Erikk
Erikk 31/1 2018 kl. 7:08
Usmageligt at man ikke selv har bestemmelse over hvad der dukker op på ens egen computer. 😫 Stop for reklamer men ikke selv har tilvalgt !!
bmw650
bmw650 31/1 2018 kl. 10:22
Giver Erikk ret. Dette er ikke et tiltag der er værd at prale af.
Michael A.
Michael A. 31/1 2018 kl. 11:24
Ja, cookie-baseret markedsføring er noget fanden har skabt. Og det benyttes gerne til at hæve priserne på de produkter man har interesse i. Prøv f.eks. at søge efter flybilletter og læg mærke til, hvordan prisen stiger på samme afgange indenfor få minutter i takt med man søger. Her kan det betale sig at benytte Chrome i Inkognito eller anvende anden enhed til at foretage købet. Det burde forbydes!
hajoan
hajoan 31/1 2018 kl. 20:18
Da jeg synes Magacin efterhånden har udvandet sig selv, er køb og salg delen den eneste årsag til at jeg kommer forbi hjemmesiden. Skal den del nu ødelægges af misforstået markedsføring synes jeg det er lidt trist, og bestemt ikke noget at prale af som nævnt af @BMW650.
Skal gerne både have solgt og købt motorcykel inden sæson, det må så ske ad andre kanaler.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke