Motorcykeludstilling 2018
24.-25. feb. i København

Køb billetter Mere info
Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Rejse: Uden turplan. Dag 3
Rejse: Uden turplan. Dag 3
Rejse: Uden turplan. Dag 3
Rejse: Uden turplan. Dag 3

Rejse: Uden turplan. Dag 3

Vejene i Weser-området er gode - når de ikke er oversvømmede

Jeg besluttede mig for at tage en dag mere i Weserberg, men ikke på det lugtende hotel. Dog er det også noget bøvl at pakke alle sine ting ned for at køre til et andet sted, så i mit stille sind besluttede jeg, at det skulle komme an på morgenmadsbuffeten. Tørre, rundstykslignende brødstykker med kun én slags ost og forskellige former for cervelatpølse. For lidt kaffe, der også var for tynd (jeg arbejder til dagligt med IT). Rimelig sløjt efter tyske standarder. Jeg pakkede mine ting og kørte.


Efter at have fundet en andet hotel, der var bedre og billigere, i Bad Pyrmont, kunne jeg endelig toure lidt uden oppakning. Dejligt at have plads til at kunne sidde på flere måder. Det var der ikke rigtigt mulighed for med den lidt for voluminøse oppakning jeg var kommet til at tage med.


Jeg ville også gerne have nydt lidt mere larm fra motoren, men en DB-killer havde sat en stopper for den slags. Ingen grund til mere kontakt med Polizei end højest nødvendigt.


Centraleuropa og i høj grad Tyskland var plaget af oversvømmelser. Således også Weser-floden, der havde taget godt for sig af det omgivende landskab.


Det gav også nogle mindre udfordringer, idet jeg skulle til at vænne mig til, at veje kunne være lukkede pga. oversvømmelse. Den slags ser man sjældent på Skanderborgegnen, så allerede her var turen eksotisk.


Jeg kørte en tur op på Köterberg, der er lidt af et samlingssted for motorcyklister. Heldigvis var der også lidt MC'er at se på den dag, så det ikke kun var udsigten over den ellers så flotte natur man skulle nøjes med. Den orange Duke på billedet var ualmindelig lækker. Der var kælet for detaljerne og lyden af en Duke der får gas på en bjergvej, må være en seriøs konkurrent til nattergalesang. Braaaap!


Området er et godt område at øve bjergkørsel. Der er masser af kurver og vejenes kvalitet for det meste højt. Men sværhedsgraden (=hårnålesvingenes krumning) er mindre end eksempelvis i Alperne, så det er et godt sted at øve sig. Småsulten kan stilles ved de små Imbiss, der er en form for grillbarer. Pommes er aldrig svære at opdrive i Tyskland.


Resten af dagen gik med at køre op og ned af bakker i området, samt lidt turistvandring i Bad Pyrmont. Det er en kurby, der især tiltrækker det lidt mere gråhårede segment. Nej, nej, ikke BMW kørere; det endnu ældre segment. Så det var småt med streetart og hipstere med grimme briller. Lige stille og roligt nok, så jeg besluttede mig at køre mod motorherberget Baton Rouge i Belgien dagen efter.


Du kan læse forrige afsnit her og næste afsnit her.

Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke