Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  644 visninger 2 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
pas på dig selv
LauraJensen24
LauraJensen24 5/6 2019 kl. 10:09
Hvad gør i for at passe på jer selv, når i kører motorcykel?

Jeg elsker at køre motorcykel, men jeg kan godt mærke at de lange ture, gør ondt på kroppen. Jeg er også blevet meget glad for adrenalinsuset man får, når man kører, men jeg er også bange for, at jeg en dag ender med at dø af det. Det er jo ligeså vanedannende, som cigaretter, hvis ikke mere!

Jeg er begyndt at gå til sådan noget "mind and body" https://body-sds.dk/ hvor vi snakker om hvad jeg går og basker med, og så bliver jeg masseret. Tanken er at kroppen og hjernen er "forbundet"

mvh,

Laura den nye biker
BJLA
BJLA 5/6 2019 kl. 22:21
Hej Laura
Det er så fedt at køre motorcykel. Da jeg startede med at køre deltog jeg i et par kørekurser - og dér fandt jeg ud af at det var rigtig sjovt at køre - og jo bedre man er til at køre, desto større overskud har man til at have overblik over hvad andre kan finde på og nyde turene.
Jeg deltager hvert år på et kørekursus selvom jeg også selv underviser på kørekurser op til 14 dage om året. Man kan altid blive bedre. Det med at det gør ondt afhænger både af sæde, siddestilling og træning (ikke nødvendigvis kun på mc ;) )

mvh Bjarne
BJLA
BJLA 5/6 2019 kl. 22:24
nå ja - glemte lige ;) - husk ALTID fuldt udstyr - selvom det kun er en lille tur og det måske er varmt
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Kræft er ikke for børn
Søg MC mærke