Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  643 visninger 4 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
Opbevaring af MC
Kasperfink
Kasperfink 10/5 2019 kl. 13:25
Hej
hvordan gør i med opbevaring af jeres MC henover vinteren? har i en garage eller kan den bare stå under et halvtag. Jeg spørger fordi jeg skal til at bygge et sted hvor den skal stå. Jeg har fået et tilbud på tag fra www.profilmontage.dk. Jeg har lige fået mig en Ducati Multistrada 950 og den skal da helst stå i sikkerhed, så hvad vil i anbefale? en drengedrøm der er gået i opfyldelse
Kasperfink
Kasperfink 10/5 2019 kl. 13:29
Jeg har også et fået tilbud på materialerne til taget fra www.profilmetal.dk kan i hjælpe mig med at finde ud af hvad det er jeg skal gøre. Jeg overvejer nemlig også om jeg selv skal bygge det eller om jeg skal have nogle håndværkere til det, er der nogen af jer der har erfaring med det?
helgeersal59
helgeersal59 10/5 2019 kl. 17:21
Har et lukket træskur uden varme med eternittag og gulv af sveller. Der står de uden yderligere beskyttelse. Tørrer dem hvis der er behov.
Har en impulslader på så batteriet holdes frisk. Starter dem en gang om måneden og lader motoren løbe indtil der ikke er kondensvand i udstødningen.
Tidligere har jeg haft dem vinteropbevaret på værksted, men synes det var for dyrt da jeg blev pensionistØlkaplen
Ølkaplen 11/5 2019 kl. 19:38
Før havde jeg muggerbikken stående i stuen, indtil ministeren sagde det lugtede af benzin. Så kom den ud i garagen, og det har ikke været uden problemer med el, bremser, og tæring. Det er en gammel mc og jeg kan lave det selv, men en fin Multistrada 950 ville jeg ubetinget få vinteropbevaret hos en forhandler, det er dumt at "spare" 1000-1500 kr. årligt på dette.
Ølkaplen
Ølkaplen 11/5 2019 kl. 19:41
Bottomline... hvis du ikke kan holde cyklen fugtfri, så glem det!
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke