Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Ny World Guiness Record
Ny World Guiness Record

Ny World Guiness Record

Yngste jordomrejsende på mc

 

Da 23 årige Henry Crew fredag d. 19. April i år slog støttebenet ned og parkerede sin Ducati Desert Sled på hjemlig engelsk grund, blev han officielt den yngste nogensinde, der har kørt  jorden rundt solo på motorcykel.


Henry forlod London d. 3. April 2018, og har gennemført en rejse hvor adskillige checkpoints skulle nås, for at sikre sig sig den officielle World Guiness rekord.

Henry Crew kørte fra London, gennem Europa til Rusland og videre gennem Asien til Thailand.

Næste stop var Australien, som blev efterfulgt af en flyvetur til Sydamerika, hvorefter ruten gik nordpå langs den amerikanske vestkyst.

Efter endnu en flyvetur til Europa, blev kursen sat hjemover mod England og The Bike Shed i London, hvor Henry Crew blandt den stor velkomstkomite, også blev modtaget af den 24 årige tidligere rekordindehaver Kane Avellano.


Henry's rejse har i sagens natur bragt ham i et utal af ret specielle situationer, lige fra at overnatte i et fængsel i Pakistan, til at være i fare for at miste synet på grund af højdesyge i bjergrige Himalaya.


Henry Crew har fortalt at den længste og hårdeste dag var i det nordlige Indien, hvor han tilbragte 16 timer i sadlen med at tilbagelægge 130 miles, altså blot 209km.

Henry udtrykte også efter hjemkomsten, at det nok tager en måneds tid inden bedriften egentlig går helt op for ham, og at han hver morgen stadig går med følelsen af at skulle på nakken af motorcyklen og fortsætte turen.


Henry Crew ønsker med sin bedrift at skabe opmærksomhed omkring velgørenhedsorganisationen Movember, der har mænds helbred og sundhed på dagsordenen, da Henry selv har kæmpet med mentale problemer.

På sådan en rejse er barbering nok ikke top-prioritet, og Henry udviklede under rejsen en respektabel moustache for at markere tilhørsforholdet.


Efter 381 dage og mere end 55.000 kilometer på tælleren, er der kun et svar på spørgsmålet: "Hvad bliver det næste"?  AT SOVE!!


Se videoen hvor Henry interviewes om sin færd, eller slå et smut forbi hjemmesiden www.35000miles.com, for at lære mere om Henry Crew's imponerende projekt.


Vi ønsker Henry tillykke med pladsen i historiebøgerne.


Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Seneste
Marked

Gør et kup! 34 auktioner starter snart.

F.EKS. denne Yamaha XV 1100
Søg MC mærke