Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  2760 visninger 11 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
Ny rygsæk købt :-)
OlieOlsen
OlieOlsen 20/1 2012 kl. 17:46
Ja, der var sørme' lidt penge til overs efter jul, og efter at have haft et hav af MC rygsække gennem tiden, så måtte jeg prøve det der efter sigende skulle være kongen over alle MC rygsække, nemlig Kriega. Så dette blev bestilt i UK:

- Kriega R25 Motorcycle Backpack
- Kriega US10 Motorcycle DryBag
- Kriega Kube Pocket

Samlet pris, knapt 1500,- ink. levering.

Nu har jeg haft det en uges tid, og har prøvet at samle det, gå lidt med den udenfor (bor direkte op til en skov, hvor jeg kan gå og se fjollet ud, uden andet end vildtet ser mig ...) og jeg tror jeg har ramt bulls eye her. Det virker som et gennemført, solidt og komplet produkt, og kvaliteten ligefrem oser ud af skidtet. Så jeg ser frem til at prøve det når sæsonen starter :-) Vil dog lige nævne, at det ikke umiddelbart er en man smider over den ene skulder som med standard-rygsække, det virker ikke naturligt og den glider ned grundet selernes udformning. Så har man den på til dagligt uden for sæsonen, så skal den over begge skuldre.

Og det her var ikke et oplæg til en diskussion for- eller imod at køre med rygsæk, men blot en kort vurdering af rygsækkens kvalitet ;-)

Ha' det godt - og husk at i bedste fald, er der et par og fyrre dage til sæsonen starter (for os der ikke må for forsikringen før den 1.3.) ;-)

De bedste hilsner

OO
blackrain
blackrain 20/1 2012 kl. 18:29
Tillykke. Altid fedt når man får købt det rigtige. Kører selv med axio som jeg er glad for. Vil også skide på alle de rygsæk modstandere ;-)
OlieOlsen
OlieOlsen 20/1 2012 kl. 18:34
Takker - og nemlig ;o)
JDJ
JDJ 24/1 2012 kl. 11:10
Lyder som et rigtigt godt køb.
Jeg har også i flere år kørt med rygsæk, selv om min BMW K1200 RS har masse af tasker :-)
Lars C
Lars C 24/1 2012 kl. 11:31
Tillykke med købet, den ser fed ud. Nu kører jeg også selv med rygsæk da jeg bruger mc´en som pendlerged. Har dog aldrig hørt folk tale negativt om at køre med rygsæk, hvad i alverden kan folk have imod det?
Michael_p
Michael_p 25/1 2012 kl. 17:17
Har overvejet samme rygsæk, hvor har du købt den? Det lyder billigt i forhold til det jeg har set.

Lars C: noget med at det kan være uheldigt ved et evt. styrt, men det er vist mere teoretisk end fakta :-)
Undskyld for ot- ;-)
Thorsted
Thorsted 27/1 2012 kl. 9:15
Jeg har hørt at svenskerne vil gøre det forbudt at køre med rugsack, min gode ven Bo har det fra en pålidelig kilde.
OlieOlsen
OlieOlsen 29/1 2012 kl. 12:29
@Michael_p. Den er købt her: getgeared.co.uk
Og ja, det er noget med, at har du rygsæk på og lander uheldigt, så kan du brække ryggen. Men jeg ser sådan på det, at lander du uheldigt, så kan du brække hvad som helst. Så jeg tager chancen :-)

Vil lige supplere med, at jeg har taget den på fra og til job (med det offentlige) og den sidder som støbt på ryggen når man tager den på. Virker lovende :-)
Niklas
Niklas 6/2 2012 kl. 15:37
Det er så IKKE bare noget med at lande utrolig uheldigt.
Det er med stor sandsynlighed at et styrt med rygsæk på medfører mere væsentlige ryg-nakke og skulderskader.
Man bestemmer jo selv.
Nogen gange er det også mere praktisk at køre i shorts og T-shirt men kunne du finde på det?
sajmon.
sajmon. 11/2 2012 kl. 21:27
Niklas endnu en gang udokumenteret vrøvl,
hajoan
hajoan 12/2 2012 kl. 21:19
Der findes megen snak om problemet, men er der nogen der har kendskab til at det er dokumenteret?
OlieOlsen
OlieOlsen 14/2 2012 kl. 22:58
@Niklas: nej, det kunne jeg ikke. Med fire styrt (påkørt af billister) bag mig - hvor jeg havde rygsæk på de tre af gangene, så har jeg åbenbart været heldig. Jeg brækkede begge kraveben den ene gang, fik revet ledbåndet i højre fod over den anden gang, fik en revnet knæskal tredie gang og fik en masse blå mærker fjerde gang. Jeg kan ikke lige se sammenligningen mellem det at køre med rygsæk og så t-shirt/sandaler er. Jeg kører heller ikke med rygskjold når solen bager, for jeg er nødt til at prioritere om jeg vil have det elendigt med sveden rendende ned af ryggen i stride strømme og hvor jeg fokuserer for meget på dette problem, eller at "tage chancen" og så nyde det at køre på motorcykel en sommerdag - og fokusere på kørslen. Apropos rygskjold, så havde jeg ikke rygskjold på under de omtalte uheld, det fandtes ikke rigtigt i '80'erne. Og så endte tråden alligevel med denne diskussion.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke