Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  1831 visninger 0 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
Ny Lovforslag
motorista524
motorista524 14/5 2018 kl. 20:44
https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/…

Vedrørende det ny lovforslag
med at MC skal må køre mellem
rækkerne ved langsomt eller stillestående trafik.
!!!!!!!!!!!LÆS VIGTIG OPDATERING!!!!!!!!!!
Hej til alle. Der har været lidt at diskutere om, angående det ny forslag med at MC skal køre mellem rækkerne, hvlike rent faktisk er det smarteste MC lov i sig selv.
Vi ved alle at i Danmark findes der 2 typer beboer. 1. Beboer, som sørger for sig selv, passer og klarer sig selv og ikke blander sig der hvor de ikke er kompetente. 2. Beboer som sørger for alt, passer på alt og blander sig i alt, som ikke har noget med dem at gøre, som de ikke er kompetente til og som de bare vil være imod for de er såkaldte "HATERS". Gruppe et vil sige at loven er et virkelig smart løsning, fordi når man alligevel står med muligheden om at køre mellem rækkerne, så hvorfor ikke bare gøre det, stille og roligt, uden at man skal forstyrre nogle. Er der ikke plads, så venter man til man bliver set og der bliver åbnet op, og så køre igen. Gruppe 2 vil sige at det er verdens dummeste lovforslag, fordi de bare vil "hate" på noget, fordi det er lige nøjagtigt "HATE/HAD" deres liv går ud på. Problemet i samfundet ligger her at "Haters", bevidst ændrer almindelig beboers synsvinkel til at det kun er dem som har ret. Lidt ligesom alle actionfilm, hvor der er nogle som prøver at erobe verdenen. Måske tænker i hvem fanden kan være så psykopatisk at snakke sådan om vores nation. Jeg vil så sige at jeg er en ung knægt som ikke har en dansk etnisk baggrund og som har boet her i Danmark 7 år og opdaget at størstdelen af jeres nation hvis man nu kan kalde det med ordet, er nogle stodder som har et fælles mål om at vælte dem som godt kan og vil. Ikke på grund af noget andet, men på grund af de selv ikke har en stærk personlighed, som siger til dem at de gerne vil og kan gøre noget, hvis de havde lyst. Hvis i virkleig var en så klog og inoverende nation, hvorfor er i så det eneste land som ikke følger med i Europas lovgivning, en af tingerne er at MC må køre mellem rækkerne i alle andre lande udover her. Jeg kan nævne mange andre ting, som ikke har eller har noget med MC eller køretøjer eller hvad der nu er at gøre, men lige nu er vi bare ude ved denne her lovforslag. I de 7 år jeg har været her, har jeg set livet her forsvinde så stille og rolig, men i er så selvoptaget i noget som i selv ikke ved hvad der er, at i ligger ikke mærke til det. Jeg snakker ikke konkret om alle. Som jeg længere op har skrevet, så handler det om størstdelen.

TILBAGE TIL FORSLAGET-
Forestil jer at i er medlemmer af trafikken(Trafikanter), om det så er med bil eller MC er det fuldstændigt ligegyldigt.
I kører på motorvejen ca 110 km/t, bilerne foran begynder at bremse op og der er skilte som viser KØ. Hr./Fru kører så optaget i sin musik eller er lidt småtræt eller noget helt andet. *BANG* siger det så. Første, anden, tredje osv. osv. Foran og bagved, bilerne bliver ved, en heldig kun med et lygte, en lidt mere uheldig med en kofanger og en måske med lidt flere skader, da en tættere placering på selve ulykkestedet kan have en stor betydning. KAN I SÅ FORESTILLE JER HVAD DER SKER MED MANDEN/KVINDEN SOM HAR VALGT AT TAGE EN LILLE MOTORCYKEL TUR RUNDT I LANDET. KAN I FORESTILLE JER, HVAD DER VIL SKE HVIS SÅDAN EN MOTOCYKEL UDEN NOGET KAROSSERI TIL AT BESKYTTE DEN, LANDER DER PÅ ULYKKESTED MELLEM 2 BILER. BLIVER DET JER SOM SKAL HOS PERSONENS FAMILIE OG FORTÆLLE AT PÅ GRUND AF DET DUMME AFSLAG PÅ DEN FORNUFTIG LOV SÅ ER DERES FAMILIEMEDLEM BLEVET MAST TIL DØDEN MELLEM 2 BILER. En være furnuftig beboer med en standarthøj for Europa IQ, ville se hvor fornuftig det her lov ville være. Det her land viser mig bare mere og mere hvor ligeglade de er mer deres egne beboerere. De tænker ikke på deres sikkerhed og hvordan de bliver en stærk NATION. Af det jeg har set, ligner det at i er ligeglad med jeres Nation uddør, så længe i har det godt.
HVIS I HAR NOGET FORNUFT, SÅ STEM FOR TIL DENNE LOVFORSLAG. JEG VIL IKKE VÆRE PERSONEN SOM GRÆDER, FORDI MIN FAR HAR VÆRET PERSONEN FRA EPISODEN, JEG VIL IKKE HAVE AT MIN MOR SKAL GRÆDE, FORDI JEG HAR VÆRET PERSONEN I EPISODEN. FIND JERES FORNUFT OG STEM, HVERT STEMME HAR EN STOR BETYDNING. STEM OG RED EN FAMILIE.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke