Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Laver Honda en Niken?
Laver Honda en Niken?
Laver Honda en Niken?
Laver Honda en Niken?
Laver Honda en Niken?

Laver Honda en Niken?

Trehjulet motorcykel måske på vej

 
Hondas svar på Niken er lige kommet en smule tættere på: Honda har fået udtaget patent på en trehjulet motorcykel, hvor der ligesom Niken er to hjul foran. Men i modsætning til eksempelvis Spyder fra Can Am, kan køretøjet i Hondas patent læne sig ind i sving, som på en almindelig motorcykel. Eller ligesom Niken.

Designet ligger meget tæt op af Hondas Neowing, som blev præsenteret på Tokyo Motorshow i 2015. Den kan du se her. Motormæssigt er der i patentet beskrevet en firecylindret motor, men der er også mulighed for en sekscylindret motor (sikkert en Goldwingmotor), eller tocylindret, som også kan være en V-motor. Endelig er der også beskrevet mulighed for en elmotor. Det ligger fint i tråd med hybridmotoren, som var på konceptmodellen Neowing.

Et patent er ikke ensbetydende med, at trehjuleren kommer i produktion. Og den vil stensikkert også blive en dyr maskine, med al finelektronikken og muligvis hybridfunktion. Men kommer den i produktion, bliver den garanteret et underholdende bekendskab.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke