Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Hvis nu...VMAX var en racer
Hvis nu...VMAX var en racer
Hvis nu...VMAX var en racer
Hvis nu...VMAX var en racer
Hvis nu...VMAX var en racer

Hvis nu...VMAX var en racer

Tilsæt clip-on - plus det løse

 
En lille idé vi godt kunne tænke os at se på EICMA – om ikke andet, så for attraktionens skyld. En Yamaha Vmax i mere sportslig fremtoning.
Det er desværre ikke en model på markedet, men derimod fra ungarske Jakusa Designs. Til det mere gade/sportligt orienterede design er der anvendt komponenter, som er velkendte: lygtehus er den velkendte transformers-maske, som findes på Yamahas MT-10. Hajfinnen på tanken er en anden badass-detalje, ligesom den sportslig korte hale. Bemærk også hugger og plov, som også har fået velkendte Yamaha-striber, om end farven er behørig neddæmpet.
Hjulene har fået covers og sædehøjden er hævet, efter der er kommet clip-on styr. Og for at holde maskinen så ond som muligt, er alt i sort. 

Yamaha VMAX, som den blev kaldt efter 2009, er bl.a. kendt for at sine voldsomme accelerationer fra 1679 cc V4-motoren. Men trods opdateringerne gennem årene, har salget været begrænset – især efter powercruiser-konkurrenter som Ducati Diavel og til dels Triumph Rocket er kommet på markedet. VMAX bliver ofte customiseret – eksempelvis her – og har således også inspireret Jakusa Design.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke