Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  995 visninger 2 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
Høj mand - hvad skal jeg vælge?
NicolajMJ92
NicolajMJ92 13/4 2018 kl. 12:51
Hej,

Jeg er ny til MC og er 2m høj. Jeg synes det er meget svært at finde noget til min højde.
Er der nogen der kan anbefale noget i 600-800 kubik klassen? Evt. noget streetbike eller sportstouring

Synes selv Yamaha MT-07 er fed, men den er lige i underkanten - måske der også findes nogle tricks til et højere sæde eller andre forslag til at forlænge afstanden mellem sæde og pedaler?

På forhånd tak

Med venlig hilsen
Nicolaj M.
Tlund
Tlund 15/4 2018 kl. 12:38
Jeg Nikolaj, det kender jeg godt - både at være ny til MC og 2 meter høj. Jeg tjekkede lidt forskelligt ud i præcis den klasse du har kig på, streetbike 6-800 kubik, og nåede frem til, at Kawasaki generelt er lidt bedre for os med lange ben. Glem alt om modeller med kåbe, man får det hele lige i panden. Er enig i, at MT-07 er for bette, der er ikke plads til benene i udskæringen på tanken. Det går bedre på MT-09, men så skal man jo også lige spare lidt mere sammen. ANYWAYS, jeg nåede frem til at jeg sad fino på Kawa ER6n og z750 - og endte med et eksemplar af sidstnævnte. Jeg var i parentes bemærket også rundt om hvad Honda og Suzuki havde at byde på, men Kawa modellerne virkede mest "naturlige" at finde mig tilrette på. Nærmeste konkurrent var KTM Duke 690. Selvfølgelig er der alle mulige ting med mulighed for at skifte sæder osv, men altså, Kawa'erne fungerede uden yderligere bøvl. Go jagt. Vh, Thomas
NicolajMJ92
NicolajMJ92 18/4 2018 kl. 9:00
Hej Thomas,

Mange tak for dit gode og uddybende svar! Nu ved jeg lidt hvilken retning jeg skal kigge hen imod - for det er godt nok en jungle derude, når højden begrænser.
Mange tak!

Med venlig hilsen
Nicolaj M.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke