Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Har du verdens sejeste MC-numse?
En flok Ironbutts gøres klar til 11.000 miles på 11 dage. 1.600 km/dag i så lang tid kan trætte de fleste maskiner og chauffører 

Har du verdens sejeste MC-numse?

IBA er en forkortelse for Iron Butt Association. En forening for alle der magter at udsætte deres bag for det mest vanvittige på motorcykel

 
Kun de hårdeste kan bryste sig af organisationens medlemsskab, som udleverer en nål med foreningens logo til alle der opfylder medlemskravet. Et krav kun de færreste vil udsætte sig selv for.

Minimumskravet for optagelse i foreningen er 1.600 km kørsel på 24 timer. Noget flere motorcyklister fra tidligere tider har opfyldt. Dem der kørte, før autotog og andre hjælpemidler blev opfundet. Dengang turen til Rom skulle overståes hurtigst muligt, og med mindst mulig pause for at spare penge.

Nutidens motorcyklister har fået flere penge, hvorfor mere luksus nu er indblandet, så de meget lange dagsmarcher er forbeholdt de få gale.

Skal det være rigtigt sejt er der 100K klubben. 100K er en del af IronButt, som kræver 100.000 miles, altså 160.000 km, på et år. Små 500 km/dag i et år, klarer kun de færreste personer. Der er desuden ikke mange maskiner der vil være glade for en såden prøvelse.

Se mere om Ironbutt på hjemmesiden http://www.ironbutt.com
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Seneste
Marked
Søg MC mærke