Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  363 visninger 0 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
Foredrag om Intercontinental Rally med Danish Rally Cats tirsdag d. 5/11 kl. 19.30
Larsen Motorcykler
Larsen Motorcykler 14/10 2019 kl. 13:15
Vi har været så heldige at få Ida og Pia fra Danish Rally Cats til at komme her i butikken og holde foredrag om og vise billeder fra deres fantastiske tur gennem Sahara. De deltog i årets Intercontinental Rally som køres på dele af den gamle rute fra Dakar Rally.

De kom som de eneste kvinder over målstregen i Dakar efter 6.000 km opslidende etapeløb der strækker sig gennem ørkenområder og bjerglandskaber fra Almeria i Spanien til Dakar i Senegal.

Pia og Ida tager os med på et eventyr med masser af både op- og nedture. Hør om forberedelserne, dage igennem bløde sanddyner så langt øjet rakte og veje der var skyllet væk og kameler der stod i vejen når pigerne kom susende på deres rallycykler. Og sidst men ikke mindst om, at være kvinder i denne mandeverden.

Der vil også være mulighed for at se Ida og Pias motorcykler og stille de to kvinder spørgsmål. Der vil være kaffe og kage undervejs.

Arrangementet foregår i butikken tirsdag d.5/11 fra kl. 19.30 – 21.30 ca. Tilmelding enten på mail info@larsenmotorcykler.dk , på tlf. 86226295 eller på Facebook.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften med et spændende foredrag.

Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke