Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  1485 visninger 2 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
forbremse rep
BRY
BRY 25/11 2019 kl. 14:06
Hej

Har lige fået nyt fordæk, forbremse og skive skiftet hos værksted. Noget heldigt har min cbf 500 2006 monteret centerstøttefod. Jeg konstaterer at min forhjul kun med besvær kan bevæges rundt med hånden. Tilbage med cyklen. Forkert skive. Nu har jeg så fået den retur og forhjulet kan fortsat ikke bevæges helt frit - men dog væsentligt mere. Nu er mit spørgsmå om det kan være korrekt?. Min umiddelbare tanke er det ikke er korekt - at ny bremser skal spænde omkrin skiven - oh hvorlænge I så fald?
Nogen der bidrage til at belyse ovestånede?
Bent
Ølkaplen
Ølkaplen 25/11 2019 kl. 15:50
Det lyder ikke umiddelbart som et særligt kvalificeret værksted. Måske stemplet i caliperen går trægt og trænger til en overhaling?
BRY
BRY 25/11 2019 kl. 20:46
Tak for svaret - ja det var også det mekanikeren sagde da jeg klagede første gang
Men så var det skiven det var forkert. Nu var jeg så på værkstedet da de tjekkede og da oplyste mekanikeren at han ham havde tjekket stemplet - calipeten -. Nu tænker jeg med din kommentar, at måske et klodsen forkert. Synes du har fat i noget omkring værkstedet - havde jeg ikke fundet ud af fejlen kunne jeg kørt Rundt med indbygget bremsemodstand og skulle have skiftet hele molevitten om alt for få kilometer..det mangler kvalitetssikring, det et sikkert.tak for kommentaren.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Kræft er ikke for børn
Søg MC mærke