Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Fem ting du skal vide om Niken
Fem ting du skal vide om Niken

Fem ting du skal vide om Niken

En lille forsmag på testen

 
MagaCin er langt om længe kommet i besiddelse af en Yamaha Niken, som vi har til test. Vi publicerer naturligvis en komplet test senere, men vi kan allerede nu løfte lidt af sløret. For det er godt nok ikke en helt almindelig motorcykel. Du kan se mere om den her.

Så her er fem hurtige facts om trebeneren:

1: Ujævnt underlag skal du ikke bekymre dig om mere. Rumleriller, huller i asfalten, dybe spor efter tunge lastbiler og traktorer. Niken pløjer bare igennem, og du mærker kun forskellen, når det brede baghjul triller over ujævnhederne.
2: Vedhæftningsevnen i sving er formidabel – og du behøver ikke engang køre stærkt for lave gode nedlægninger. Meget tillidsvækkende.
3: Den er vanvittig stabil at køre. Transport på lige landeveje skønt og roligt – især med fartpilot.
4: Lad være med at tro at Niken selv holder balancen, når du stopper for rødt. Du skal have foden ned, som på andre motorcykler. 
5: Der er et hjul mere – og dermed lidt ekstra rullemodstand. Så den bruger mere benzin. Eller også er det fordi den er så velkørende, at man kommer til at køre alt, alt for stærkt! En af delene.

Se vores test her på kanalen i nærmeste fremtid. Men hvis en forhandler tilbyder en prøvetur, så gør dig selv en tjeneste og prøv den. Og husk nu at sætte benet ned ved lyskrydset!
Kommentarer
Diver.dk
Diver.dk 16/5 2019 kl. 11:38
Ville være rart, om i skrev hvor mange kg. Dem og andre mc i tester. Må laste.: Når man skal køre på ferie, betyder laste evnen jo en del. Mvh Per
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke