Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
En fantastisk testuge
En fantastisk testuge
En fantastisk testuge
En fantastisk testuge

En fantastisk testuge

De mest fantastiske fra BMW skal prøves

MagaCin skal gennem den næste uge prøve nogle af de mest specielle og sjældne BMW nyheder. Tommy skal til München hvor den nye BMW F800GS Adventure skal gennemtestes i en hel uge. Modellen skal bruges som regulær rejsemaskine, eksakt som F800GS Adventure er tænkt fra BMW,Carsten skal til Italien på Imola banen, hvor helt fantastiske racere skal køres, Carsten skal først køre BMW HP4 Sport. Derefter BMW S1000RR World Superstock 1000, altså VM drengenes stock-racer. Slutteligt skal...
Prøv MagaCin Premium for kun 13,33 kr./md.
Med MagaCin Premium får du adgang til artikler med unikt indhold. Vi tester de nyeste køretøjer/udstyr og leverer indhold, der går i dybden og meget mere.
FÅ ALT DETTE MED MAGACIN PREMIUM
Adgang til hundredvis af artikler med unikt indhold.
10% rabat på annoncering hos 123mc.dk
Billig MC-forsikring
Spar op til 200 kr. på MC kursus
Kom med på MC Rejser
Rabat på brændstof hos Shell
15% rabat på overnatninger hos BikerMotel CPH
Deltage i konkurrencer og vinde præmier på 123mc.dk og magacin.dk
Adgang til rådgivning i MC-relaterede spørgsmål
Lån MC-trailer i 24 timer

Kommentarer
Henrik Roskilde
Henrik Roskilde 1/7 2013 kl. 10:50
Tommy på en høj off-roader med smalt 21'' fordæk med grusdæk i én uge på asfalt i Alperne....tror det var et tilbud du ikke kunne sige nej til - det fede er at den kører 500 km mellem optankningerne og motorens karakteristik passer godt til forholdende. God tur :-)
Svend Svin
Svend Svin 2/7 2013 kl. 14:23
Vil mene de skulle have byttet, så Tommy kom til Italien og køre racere og Carsten hyggede sig med kæmpe-offroaderen. Det havde alle nok fået mere ud af, incl læserne. Tommy meget bedre til at teste racere og Carsten kan bedre nå jorden på offroaderen. Det eneste vi har hørt om den indtil videre, er at den er for høj (til Tommy) ;-) Hvad kan Carsten fortælle om forskellen på S1000RR Superstock og så Melandris maskine ? Får se..
yesboss
yesboss 5/7 2013 kl. 13:08
Ja, det er ikke helt vel planlagt! Den mindste mand, til den højeste maskine (med en masse "højde-brok" til følge), og den største mand til de laveste, og mest raceprægede maskiner.
Gad vide om vi så skal til at høre på, at kørestillingen er ALT for sportspræget og kræver en kiropraktor når man er kravlet af??
Relateret
Marked
Søg MC mærke