Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Dyreste auktions-MC nogensinde
Dyreste auktions-MC nogensinde
Dyreste auktions-MC nogensinde

Dyreste auktions-MC nogensinde

Historisk Vincent Black Lightning tæt på en million $

 
Der er kommet en ny rekord for, hvor høj en pris en motorcykel kan indbringe på en auktion. En Vincent Black Lightning er på Bonhams auktioner blevet solgt for den nette sum af 929.000 $, eller hvad der svarer til 5.574.611 kr. Med gebyrer og afgifter til auktionshuset kan prisen snildt komme over en million $.

De klassiske Vincents bringer ofte nostalgien frem for kendere af klassiske motorcykler. Men hvad der bragte så højt et beløb frem for lige netop denne Vincent, er historikken.

Black Lightning raceren fra 1951 blev der kun bygget 30 af, men denne model blev sendt til Australien, hvor dens ejer, Jack Ehret, brugte den til at sætte den australske hastighedsrekord. Så i og med der er så få tilbage af denne model, kombineret med historien, var med til at drive prisen højt op. Og den står netop også som original, med originallakering og de ridser og buler, som dens turbulente liv har tildelt den.

Den hidtil dyreste auktions-MC var i øvrigt en 1915 Cyclone, som motorcykelhelten Steve McQueen engang ejede. Den blev solgt for 775.000 $.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke