Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tilbage
  1917 visninger 2 indlæg  
Opret nyt emne

Opret ny emne

Du skal være logget ind.
AdBlock
Bent K
Bent K 7/7 2019 kl. 0:11
Fedt at i skal tjene penge på reklamer - så jeg har bedt AdBlock om at ikke virke på jeres side - men i blokerer alligevel med 15 sek pause - jeg vil da ikke slette den - men det vil i åbentbart have mig til - jeg kan ikke forstå at i ikke tillader at vi har den på vores computer - selv om vi gør det i beder os om - nemlig at godkender jeres side - Så hvis i ikke retter dette p+roblem - tror jeg at i mister en del af jeres kunder - som kun kommer og ser på jeres motorcykler salgs side.
MagaCin.dk
MagaCin.dk 10/7 2019 kl. 12:43
Hej Bent,
Tak for oplysningen. Vi har testet tingene med de mest populære adblocker plugins uden problemer. Prøv venligst et andet AdBlock værktøj, som understøtter muligheden for at tillade et helt domæne at vise reklamer og ikke kun enkelte sider.
Bent K
Bent K 21/7 2019 kl. 1:09
Det kan så ikke lade sig gøre - men sjovt nok så virker det ikke inde på salg siden mere - så alt er godt igen - jeg må desværre undvære alle jeres andre sider - det er faktisk gået en del ned af bakke på det sidste - ingen tv shovs 1 gang om måneden - eller er det kun for dem som betaler for det - selv om i er et STORT reklame forum som skulle betale for det. Jeg mangler sgu det gamle Magacin - 123
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke