Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Den klassiske
Den klassiske 
To trin til hjemmet
En nyere og populær trappetype. Bagved ses "den primitive" trappetype. 
Foldetrappen er ideel til små vogne, med begrænset plads 

To trin til hjemmet

Når man rejser med campingvogn skal man forholde sig til mange forskellige ting. Overordnet handler det om, at man gerne vil have det bedste udstyr med og samtidig holde vægten af det hele så langt nede som muligt. Når man vælger trappe er det også nødvendigt at gå på kompromis.

 
Vi har kigget på udvalget af trapper hos en forhandler. Der findes overraskende mange modeller, som hver især har sine fordele og ulemper.

Den primitive
Den består af et enkelt trin udført i plast. Det er let. Faktisk så let at den nemt kan blæse væk i kraftig vind. Prisen er lav, så det er ikke en dårlig løsning, mens man er på hjul. Man har jo hørt om campister, der har efterladt deres trappe på en rasteplads.

Den klassiske
Denne trappe er lavet af træ og lakeret stål. Den er robust og stabil. Den blæser ikke væk i vinden. Det er et godt valg, specielt til dem der er på farten.

Den store
Denne trappe foretrækkes af mange fastlæggere. Man kan gå op af den fra flere sider og den er meget stabil. Den er lavet af lakeret stål og composite-træ-lignende materiale til trin. Den er stor og tung, hvilket ikke gør den til det mest oplagte valg, hvis man er på tur. 

Den snedige
Har man begrænset plads er en foldetrappe et oplagt valg. Den fylder næsten ingenting og kan nemt stuves. Ulempen er, at den er smal og ikke så stabil som de andre modeller.

De nye
En ny type trapper er i følge forhandleren blevet meget populære. Det er helstøbte, men langt mere robuste end den primitive plasttrappe. De findes i 3 forskellige størrelser. En smal med 1 trin, en smal med 2 trin og endelig en bred med 2 trin. Materialet gør dem lettere end tilsvarende trapper i andre materialer.
Derudover er de "lukkede", hvilket foretrækkes af nogle campister, der har små børn. Børnene risikerer ikke at komme i klemme under trappen, som det er muligt på de andre modeller. 
Trappen vælges af samme grund ofte af hundeejere.


Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Seneste
Marked