Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
3. december - 1. søndag i Advent
3. december - 1. søndag i Advent

3. december - 1. søndag i Advent

Følg med når Jane, Palle, Brian, Dorte og Campingfatter skal fejre Jul

 
1 søndag i Advent
Det var midt på dagen og Jane havde været i gang længe. Nu hang der en krans af gran med 4 lys og utallige kugler og glimmer hen over bordet. Den hang lavt, så den ikke skulle sode loftet.
“Det er da den pæneste adventskrans, vi nogensinde har haft”, lød det.
“Ja, det er det vist”, sagde Palle. Han havde klaret sit. Han havde tjekket gassen og sørget for vand og tømt toilettet. Nu sad han her og kiggede ud på pladsen, mens han krummede med en vaniljekrans.
Nede ved receptionen så han en stor 4-hjulstrækker, med en enorm campingvogn efter sig rulle ind. Der måtte jo være andre, der ville holde jul på pladsen i år?
Til hans store overraskelse kørte vogntoget op og tog pladsen lige ved siden af, hvor Dorte og Brian plejede at holde. Det var ikke godt!
Han gik udenfor og hen mod bilen. Døren åbnede sig og ud trådte et kendt ansigt. “Dav, gamle dreng! Så er vi fremme. Klar til vanvid!”, lød det. Det var Brian, der med et overstrømmende smil kom mod ham og overdængede ham med en ubehagelig “krammer”.
Palle undrede sig. Dorte og Brian plejede at have en lille campingvogn fra 80erne, med utallige indbyggede problemer - herunder indehaverne. Bilen der trak den, var et “VW-brød”, med olielækage og alternativt pladearbejde.
Det her var noget ganske andet. En stor, ny vogn med glatte sider og den velkendte røde stribe, samt en helt ny trækker, der skinnede smukt i solen.
“Forretninger gamle dreng, forretninger”, kom det fra Brian, der måtte være i stand til at læse tanker.
“Jeg skulle lige tjekke gassen”, sagde Palle.
“Fint du! Vi stiller op og så kan vi adventshygge senere”, råbte Brian, mens Palle gik over mod deres egen vogn.

Oulu: Et vogntog sidder fast i sneen. En mand står udenfor og ser opgivende ud.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked