Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
2. december - Juledekorationen
2. december - Juledekorationen

2. december - Juledekorationen

Følg med når Jane, Palle, Brian, Dorte og Campingfatter skal fejre Jul

 
“Det var da godt, at jeg fandt kalenderlyset!”, lød det. 
Palle kiggede på lyset, hvor halvdelen af 2-tallet nu var ved at forsvinde. Lyset stod mellem utallige grangrene. Grenene var pyntet med kugler og bånd og det hele fyldte halvdelen af bordet.
“Ja, det var da godt”, svarede han.
“Så kan Dorte og Brian også se, at der bliver julet.”, lød det.
Palle tænkte på Dorte og Brian. De plejede altid, at mødes på pladsen i Julen. I år var ingen undtagelse. Dorte kunne være lidt af en udfordring. Hvis noget gik hende imod, var hun ikke sen til at placere ansvaret  - ikke altid hos den rette, men den der var skyld i, hvad det nu var, var ikke i tvivl.
“Jeg tjekker lige gassen”, sagde Palle og tog den sidste bid af rundstykket. mens han tog støvler på. 
Pludselig gik han i stå med en undrende mine. Han begyndte at rode med køkkenrullen og pillede noget ud af munden samtidigt - det var grannåle!
“Du skal da heller ikke stille din tallerken hen under juledekorationen”, lød det.
Palle gik ud og åbnede gaskassen. Der var stadig gas på flaskerne. 
Da han lukkede for kassen, var det allerede meget lysere. Han begyndte så småt at glæde sig til at Dorte og Brian kom. Brian havde altid noget at fortælle.

Haparanda: Ved den svensk/finske grænse, kører en lille lastbil med cykler på ladet ind i Finland. En diskussion er i gang mellem en mand og en svensk tolder. Tolderen holder en flaske op og viser med en flad hånd, at der ikke er adgang. Han peger tilbage mod Finland og giver flasken til manden.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked