Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Tommy Rønn's blog

Vanvittig brugtsalg

Man skal være vaks for at købe brugt MC lige nu

Det er nødvendig at ligge på spring som en sulten hanløve, hvis man vil have fingre i en god nyere brugt motorcykel lige nu.

På MagaCin kigger vi altid efter spændende motorcykler vi bør have i vores garage. Ikke at vi behøver flere, da vores garage allerede indeholder 8 fede maskiner, men det kunne jo være der kom noget til salg vi bare ikke kan leve uden.

I vores søgen efter noget fantastisk på to hjul, kiggede vi gennem de private udbudte motorcykler på 123mc.dk. Der var et par stykker der var lidt spændende, bl.a. en sprød offroader. Vi kom fra søgningen grundet noget arbejde, men kom tilbage efter ca. 10 minutter. Vupti, så indeholdte 123mc.dk 6 færre private udbudte motorcykler ?

På 123mc.dk udløber annoncer til midnat, så de 6 forsvundne motorcykler fra 123mc.dk er altså slettet af sælgerne selv. Og ingen sletter vel deres annonce som de har betalt for, før tid, hvis ikke motorcyklen er solgt. 6 på 10 minutter ! Er klar over det er primo marts, og dermed sæsonstart, men det er lidt vildt at der sælges så hurtig.

Spurgte dem med fingrene i de dybe data på 123mc.dk om ovenstående er normen. Ja var svaret, hvis det er nyere brugte motorcykler, i de populære kategorier, og til rimelig pris. Er disse faktorer opfyldt holder annoncerne ikke længe før de er slettet. Omvendt fortalte data-folkene også at for dyrt annoncerede motorcykler aldrig sælges, så træerne gror ikke ind i himlen.

Den helt groteske mængde der besøgte motorcykel-udstillingen, og de mange forhandlere der havde fortalt mig at nyere brugte motorcykler sælger som varmt brød, burde have fået mine klokker til at ringe. Men at det går så hurtig med salg af brugte motorcykler her i starten af 2017, er udenfor min fatteevne.
Om bloggeren
Tommy Rønn
Chefredaktør på MagaCin.dk. Tidligere skribent for FDM Motor, Jyllandsposten, BT og flere andre. Mange år på europas racerbaner som roadracer, i både MC 600 Challenge og VM Endurance, har givet en solid tohjuls-erfaring.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke