Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Steven Walsh's blog

Mangel på hjerne...

Nu må jeg tilslutte mig koret af hylere.

I Københavns kommune, har de vedtaget at motorcykler skal parkere på lige fod med biler. Betaling m.m.
Har de da fuldstændig mistet evnen til at tænke ?

Er det ikke gået op for de latterlige politikere, eller hvem der nu har taget beslutningen, at motorcykler er et positivt transportmiddel, når man tænker på den trafikale tæthed.

Og hvad sker der når 10 motorcykler optager 10 stk. parkerings båse, og ikke bare 2. Så skal det nok fremme forståelsen hos billisterne.

Det må sku være på tide at vi gør noget for at blive hørt.

Men hvad ?. Ideer modtages.

Om bloggeren
Steven Walsh
Ejer af MC forretningen Stevens MC Shop på Amager der forhandler Honda, Kawasaki og Triumph. Steven er en aktiv forhandler, der i sin fritid kører hobby roadracing. Har kørt motorcykel siden 1978. Så en vis erfaring på 2 hjul, må han nok tilskrives.
Kommentarer
Brian A.
Brian A.  13/3 2014 kl. 21:24
Hmm... hvad har MCTC gjort i denne sag? Vist ikke rigtigt noget synligt. Vi skal til at parkere i en P-bås til biler eller på de ganske få MC-pladser. Eller langs kantstenen. Man altså få en parkeringsbøde nu. I øvrigt er de nye regler landsdækkende, og ikke kun i Københavns Kommune. Vi kan også få en parkeringsafgift (parkeringsbøde). Mange steder skal der trækkes en billet for at bevise, at man har betalt for parkeringen. Hvordan er man som MCist stillet, når man ikke kan ligge P-billetten i en forrude bag aflåste døre? Retssikkerheden er for MC-kørere er ret tvivlsom.
Henrik Roskilde
Henrik Roskilde 13/3 2014 kl. 21:46
Det er dansk mentalitet: alle er er ens.... hvor herre bevares os......vi parkere på fortovet - bøden man alligevel ikke sidde fast..
mkpedersen
mkpedersen 13/3 2014 kl. 23:37
En ide kunne være, at lave en underskriftsindsamling. Dette kan gøres på www.skrivunder.net
Herved kan man komme med et budskab til politisk side, som hvis der er underskrifter nok, ikke kan lukke øjnene for budskabet.

Men det kræver jo selvfølgelig en seriøs frontfigur, der på saglig vis, kan tale på alles vegne, og som gider investere tiden i det.
Jagson
Jagson 14/3 2014 kl. 20:46
Nu er det altså ikke en beslutning som Københavns kommune har taget. Det er sket efter en, i teorien rigtig god, beslutning om at ensarte p-reglerne over hele landet. Indtil nu har det været et rent lotteri mht. til p-regler i de forskellige kommuner. De nye regler fastsætter et sæt fælles spilleregler på området, hvilket jeg ser som en god ting. At de så ikke er helt gennemtænkt især mht. motorcykler er så en helt anden sag: www.fdm.dk/parkering/parkeringsregler-din-kommune
G.S.
G.S. 15/3 2014 kl. 20:22
Problemet er efter min mening, at de latterlige politikere der fastlægger love og regler for færdsel, kigger på verden hen over et bilrat og ud gennem en forrude. Som Steven så rigtig påpeger, er det jo fuldstændigt godnat at 10 mc'er skal optaget 10 p-båse til biler. Og det er jo efter min mening lige så tåget, at de samme 10 mc'er skal optage pladsen for 10 biler i en lang motorvejskø istedet for at trille stille og roligt op langs rækkerne som vi gør det når vi er på ferietur i Tyskland og Frankrig. Men her er der sandelig ikke noget EU harmonisering. Uha da nej - her til lands kan vi kun finde ud af at sende børnecheck og dagpenge ud af byen. Kørekortregler og andre fornuftige tiltag fra EU bruger vi skam ikke her.
BJLA
BJLA 16/3 2014 kl. 20:29
Steven: Desværre får politikerne deres vilje - bilerne ud af byen, nu er de P-pladser de ikke har fået fjernet optaget af MC'ister..... men jeg giver dig fuldstændigt ret.. Det er komplet idioti :(.
T-Speed
T-Speed 17/3 2014 kl. 12:11
Nu må jeg også have luft.
Det er en lov der er vedtaget i folketinget d. 20 feb. 2014
105 stemte for. og 5 stemte imod, og det var LA.
Er det virkelig sådan at der kun findes 5 folketingspolitikerer der kan se hvad der er der sker.
Uanset politisk ståsted, så er resten sku en flok tåber.
At vedtage sådan en lov, er som Steven skriver. De er ikke på samme bølgelængde som befolkningen.
IDIOTER....
Skuffe
Skuffe 17/3 2014 kl. 12:30
De to parter i sagen - motorcyklister på den ene side og bureaukrater på den anden - sender og modtager ikke på samme frekvens. Motorcyklisterne taler om mindre CO2-udslip, lettelse af trafiktætheden, begrænset parkeringspladsbehov og andre fornuftige ting, mens det for bureaukrater drejer sig om regulering af adfærd og færdsel, og, sidst men ikke mindst: penge i kassen. Så derfor taler de to parter forbi hinanden.
Det er korrekt, at det ikke er blandt bureaukrater, man skal finde ligesindede, dvs. motorcyklister, endsige scooterkørere, at tale vores sag. Bureaukrater kører nok mere på cykel eller tager kollektiv transport. Det er derfor en ganske tung pædagogisk opgave at vende udviklingen, med mindre man kan appellere til bureaukraternes iboende bogholder-gén: Money talks, bullshit walks, så den, der kan overbevise bureaukraterne om at det faktisk vil være bedre for Kommunens økonomi at fritage motorcyklister for at betale parkeringsafgift, bør hyldes som en helt.
Sylvest
Sylvest 4/4 2014 kl. 17:42
Mig bekendt står der i færdselsloven, at en motorcykel ikke er forpligtet til at have p-skive eller p-billet! Hvor det er tilladt at parkerer en mc, kan den enkelte derimod bestemme i en særregel.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke