Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Klaes Asaa's blog

Hvad fanden er en Biker

Har du en motorcykel og bruger den, så er du Biker? Man køber en motorcykel, lidt udstyr og bliver en Biker. Måske er det for fladt at påstå det så firkantet. Er der noget der kan modsige det?

En kendt motorcykelklub siger Biker er: En Biker er en der ikke kun ejer en motorcykel, men kører på den for fornøjelsens skyld såvel som til transport. Hensigten er at være en venlig type, men Bikere står sammen hvis de bliver generet. Kræver det meget mere? – tjahh det kan da godt være at der kan være forskel på meninger. Men det er vel med det som så meget andet, ingen ved det præcist. Nogle mennesker er bange for alle motorcykler, også knallerter med en tophastighed lavere end en olympisk sprinter. Vender vi den om er en Biker så frygtløs? Svaret er nej, for øvelse og know how gør hele forskellen. Der er meget energi i en motorcykel, selvfølgelig skal den bruges med fornuft. 

En Biker er ikke nogen bestemt type, det er alle slags mennesker. Kør en tur på din motorcykel, nyd blæsten, lyden, vibrationerne og fornemmelsen af fart og frihed. Den helt rigtige cocktail for et eventyr på 2 hjul. Det er helt specielt at være Biker. Selvfølgelig er en motorcykel et transportmiddel, uden tvivl. Motrocyklen har bare så meget andet at byde på. Der er en absolut helt fantastisk kultur omkring at mødes på forskellige steder for at snakke, snuse og savle over andre motorcykler. Mennesker der mødes med en fælles interesse har bare noget at tale om. 

Det er bare for fedt at komme ud at køre Uanset om din motorcykel er stor, custom, lille eller helt almindelig, så er det det samme der driver lysten. En hyggelig tur i en flok, alene eller på vej til arbejde. Jeg nyder at køre en tur med mange sving, en tur er oftest omkring 100km. Bare for at snuse lidt, få tankerne nulstillet. På motorcyklen er jeg der bare i nuet, spekulerer ikke på ditten og datten. Jeg kobler simpelthen fra, det er bare fedt at kunne køre afsted, komme hjem og være helt glad i låget. 

Det bliver en hobby. Der pudses, skrues og køres. Personligt er det blevet til en del forskellige egne MC’er og en masse kilometer på vejene. Det er bare fedt at være motorcyklist.
Om bloggeren
Klaes Asaa
Nystartet Jounalist for Magacin. 51år gl. og motorcyklist igennem mange år. Brænder for motorcykler og udbredelse af sikkerhed. Gi' den gas derude, men tænk jer om.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke