Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Jeppe Oskar Skov-Nielsen's blog

Så gør dog oprør

Hvorfor mener regeringen at danske unge er så meget anderledes end Tyske og Østriske unge?

Så kan man i nyhederne i dag, høre at regeringen har valgt, ikke at tillade 17 årige, at få lov til at tage kørekort til bil. Samme sang som sidste år, hvor de danske 16 årige heller ikke var gode nok til at køre på 125ccm motorcykel, lige som vore nabolande.

Kan det virkeligt være sandt at danske unge er mindre modne end vore nabolande, og kan det virkeligt være sådan at den danske ungdom stilsidende sidder på hænderne og ikke kæmper sin egen sag?

Efter min mening er Danske unge mindst lige så dygtige og gode som vore naboer, og den danske regering skulle efter min mening skamme sig med den holdning til den danske ungdom.

Efter man har begyndt at give 17 årige kørekort i Tyskland og Østrig, har det vist sig at være gavnligt for trafiksikkerheden. Et faktum som regeringen bare blæser på.

Hvis de Danske unge nu begyndte at råbe vagt i gevær, så kunne det jo være at politikerne ville lytte, så de kunne få lov til at køre på motorcykel på lige vilkår med de unge i  vore nabolande. Alt andet er jo helt forkert.

Men hvad, hvis den danske undgom virkeligt vil finde sig i den behandling, så er det jo deres egen sag.Om bloggeren
Jeppe Oskar Skov-Nielsen
Har været i motorcykelbranchen i 14 år, og er indehaver af KOK MC i Holstebro.
Kommentarer
Skuffe
Skuffe 19/2 2014 kl. 12:18
Vi skal passe godt på vores unge mennesker. Om ganske få år skal de yde skat, som skal finansiere vores velfærdssamfund, herunder vore pensioner. Derfor skal de ikke spilde penge på tant og fjas og fjolle rundt på knallerter og komme til skade og ligge andre til last, men koncentrere sig om at bøje nakken og blive nyttige samfundsborgere, som passer deres dont og betaler skat, og overlade til andre at bestemme, hvad der er bedst for dem.
(Sarkastisk satire)
Dun@nt
Dun@nt 19/2 2014 kl. 19:59
Så det du siger Skuffe er, at det ikke kun er de unge der skal gøre oprør mod nytte tænkningen der efterhånden styrer alt fra lokumspapir over kørekort til hvad vi spiser??
Så er vi nok enige :)
Ølkaplen
Ølkaplen 21/2 2014 kl. 14:44
Der kommer ikke noget oprør, vi har det åbenbart for godt i vores egen lille andedam.
Vi har i årevis bare betalt og ladet stå til.

Jeg ved ikke om vores interesseorganisationer ikke er i stand til at udføre effektivt et lobbyarbejde, ellers må jeg konkludere at det ikke er slemt nok siden vi finder os i det
Polle74
Polle74 17/1 2015 kl. 3:36
Det er sku ikke de unge, der ikke er modne nok. Det er dem inde på borgen, der ikke er det.
Allan MC
Allan MC 1/5 2015 kl. 19:42
Det er jo ikke politikerne som gør det forkert, det er deres embedsmænd som sover i timen, for mange love omkring de unges knallert, mc, traktor, lastbilskørekort er jo forkert skruet sammen, der er ingen sammenhæng mellem vægt/effekt/alder overhovedet.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke