Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Jeppe Oskar Skov-Nielsen's blog

Hvor lang er din MC sæson?

I marts måned kribler det for at få motorcyklen på gaden, bakkens åbning og andre arrangementer skyder sæsonen i gang. Men hvornår slutter din motorcykel sæsonen egentligt?

Vi er alle glade for vores motorcykler, så vi bør nyde dem så meget som vi kan i den, efter min mening, alt for korte motorcykel sæson. Foråret byder på glæden ved at få motorcyklen på vejen, ja vi kan næsten ikke vente med at få den ud, og håber bare på at vi snart får lidt regn der kan skylle saltet af vejene så det virkelige MC forår kan gå i gang.

Den danske sommer er lunefuld, men vi nyder hvert et øjeblik vi kan få sammen med vores elskede motorcykler. Der er masser af arrangementer, træf og ferieture, det er nu vi rigtigt får brugt motorcyklerne, og de lune sommeraftner har genlyd af motorcykler på alle de store og små veje.

Men så kommer september. Vi bliver triste, sæsonen er snart forbi, ja vi kan vel lige så godt begynde at tænke på hvornår vi skal stille vores motorcykel væk igen. Men hov? Er september virkelig så slem at men ikke kan køre på motorcykel?

Hvis vi kikker på klimanormalerne for Danmark så tror jeg at de fleste motorcykellister vil blive overraskede, for HOV! Oktober er sandeligt varmere end april, og november er sørme også varmere end marts, så hvorfor kan man ikke køre på motorcykel der?

Så min opfordring til alle danske motorcykellister er: Tænk positivt og nyd sæsongen og din motorcykel i fulde drag, sæsonen er lige så lang, som du selv gør den. Sæsonen er først forbi, når det bliver vinter inde i dit hoved.


Om bloggeren
Jeppe Oskar Skov-Nielsen
Har været i motorcykelbranchen i 14 år, og er indehaver af KOK MC i Holstebro.
Kommentarer
stormbringer
stormbringer 29/10 2014 kl. 10:10
Jeg nyder skam sæsonen på min beskedne CB500. Jeg har valgt at gøre en dyd af nødvendighed, forstået på den måde at motorcyklen er mit primære transportmiddel - og så kan man jo lige så godt ha' det sjovt når nu man /skal/ afsted om morgenen :)
Jeg kører først i vinterhi, når forsikringen slutter - eller saltvognen kører ud.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Søg MC mærke