Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Diskret facelift til Opel Corsa
Diskret facelift til Opel Corsa

Diskret facelift til Opel Corsa

Facelift med ny front og nye materialer i kabinen

 
Sidste vinters fornyelse af motorer, undervogn og styretøj på Opel Corsa følges nu op af et diskret facelift med ny front og nye materialer i kabinen. Mindste dieselmotor får Start/Stop.

Ny front, nye farver inde og ude og nye materialer i kabinen er de mest synlige ændringer på 2011 årgangen af Opel Corsa. Oven i de designmæssige fornyelser får Corsa 1,3 CDTI ecoFLEX med 95 hk og 1,3 CDTI 75 hk Start/Stop. Det forbedrer brændstofforbruget på ecoFLEX versionen opgjort efter EU-normen fra de nuværende 27 km/l til 28,6 km/l med et CO2 udslip på 94 gram pr. kilometer for 3 dørs versionen og ét gram mere for Corsa med 5 døre, der kører 27, 8 km/l efter EU-normen.

Fornyelsen af designet omfatter en helt ny front med et mere dynamisk udtryk. Corsa har således fået ny kofanger, nye forlygter med Opel familiens vingeformede kørelys, nye tågelygter og ny grill. Bagtil er den eneste fornyelse en større version af det nye Opel logo. I kabinen er der derimod nye farver og materialer på midterkonsol og instrumentbord. Corsa har også fået et nyt navigationsanlæg med 5” farveskærme og touch screen funktionalitet, fuld navigation for 28 europæiske lande, dynamiske rutevejledning, Bluetooth, iPod og USB forbindelser. Navigationsanlægget er muligt ekstraudstyr til alle Corsa versioner.

Corsa programmet får tre nye farver – en off-white kaldet Guacamole, en iøjnefaldende grøn med navnet Grasshopper og Henna, der er en brunrødlig metalfarve. Som ekstraudstyr fra fabrikken eller Opel forhandleren kan Corsa udstyres med farvede striber hen over karrosseriet, 17” alu-fælge og sidespejle i samme farve.

Tidligere på året fik Corsa en større teknisk opdatering med blandt andet forbedringer af affjedringskomponenter i undervognen, nyt styretøj og en opdatering af alle motorer med op til 13 procent forbedring af brændstofforbruget.
Kommentarer
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg bilmærke